Sóc Rubén Gomez, advocat laboralista especialitzat en dret laboral Barcelona.

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, exerceixo el dret laboral des de l’any 2003, creixent en les diferents especialitats i dedicant-me preferentment a l’àrea Jurídica laboral, tot i que també a l’assessorament prèvia amb un àmbit territorial d’actuació a tot el territori nacional.

Situat al centre de Barcelona, al carrer Casanova, 43, ent. 4ª Esquerra, a prop de l’estació de metro d’Urgell, també em trobarà a Girona, al carrer Tarragona, 2 de Palafrugell.

En aquests gairebé 20 anys he prestat serveis per a treballadors particulars així com empreses de major i menor dimensió, la qual cosa fa que la meva perspectiva en la preparació dels casos sigui molt àmplia, utilitzant-ho per preparar una defensa en cada actuació d’acord amb les necessitats del problema.

El meu compromís amb els clients m’ha permès ampliar el nombre de persones que em confien els seus problemes. D’aquesta manera, he anat creixent no només professionalment, sinó també en qualitat i dedicació humana.

Així, mitjançant aquest despatx professional de provada reputació, puc assessorar-vos en Dret laboral i de Seguretat Social ajudant-vos a resoldre tots els dubtes que us puguin sorgir, realitzar o impugnar acomiadaments, defensa i reclamació de quantitats, sancions, realització d’ERE i ERTO i acomiadaments col·lectius. Defensa i reclamació en accidents de treball i prestacions de seguretat social. A més, tramitem sol·licituds de reclamació d’Invalidesa, ja sigui en grau de parcial, total absoluta o gran invalidesa, disposo de servei mèdic d’avaluació i peritatge forense.

Des del primer moment, el client es sentirà acollit, protegit i assessorat, començant amb una entrevista personal cercant una orientació correcta, indicant què s’ha de fer en cada moment i des del principi per a un perfecte desenvolupament de l’encàrrec.

I, per descomptat, oferim un assessorament de qualitat però a un preu molt més reduït i competitiu del que tradicionalment es paga per un advocat.

Reseñas de Clients


Les següents ressenyes provenen de la nostra fitxa d’empresa com Advocats Laboralistes a Barcelona:

5 Estrelles – «Excel·lent en tots els sentits.« per , Data 4 de maig de 2019 Rubén és un gran professional, em van acomiadar i ell va aconseguir duplicar la quantitat del que m’ofria l’empresa principalment. Sens dubte, sense ell no ho hauria aconseguit. El millor bufet d’advocats de Barcelona. Recomano 200% abogadolaboralbarcelona.es


5 Estrelles – «Duba Urgent« per , Data 23 de juny de 2020 Tenia un dubte urgent i per telèfon Ruben em va aconsellar quina és la manera ràp